- Scivil

minskyString.search.closeLabel
minskyString.search.triggerLabel
Menu Sluit menu

Vind een partner die je kan helpen met:

communicatie
middenveld
Beweging.net

Beweging.net streeft naar een kwaliteitsvol leven voor iedereen. Hiertoe zetten vrijwilligers, partnerorganisaties en geassocieerde partners in op een samenleving waarin iedereen kan participeren, waar solidariteit en rechtvaardigheid is en waar we evolueren naar een sociaal en ecologisch duurzaam samenlevingsmodel.

Lees Meer
internationaal
communicatie
educatie
middenveld
onderzoek
Histories vzw

Histories reikt individuen, groepen en gemeenschappen met een passie en interesse voor genealogie, heemkunde, lokaal erfgoed en cultuur van alledag informatie, begeleiding en ondersteuning aan.

Lees Meer
middenveld
onderzoek
Natuurpunt Studie

Natuurpunt Studie is het werkingsveld van Natuurpunt dat natuurstudie (i.e. het onderzoek naar soorten, hun ecologie en habitats) stimuleert binnen alle geledingen van de vereniging (afdelingen, beheerteams, werkgroepen…), maar ook daarbuiten, in Vlaamse en internationale context.

Lees Meer
communicatie
middenveld
Vlaamse Vereniging voor Respiratoire Gezondheidszorg en Tuberculosebestrijding (VRGT)

De VRGT heeft een hart voor longen en werkt actief aan het bestrijden van longaandoeningen. Haar missie? Een expertisecentrum zijn voor tuberculosebestrijding, en in de respiratoire gezondheidszorg het accent leggen op rookstop en rookstopbegeleiding.

Lees Meer
page-square2--black Created with Sketch.
Jouw organisatie toevoegen aan onze partnerdatabank? Word partner