Menu Sluit menu

Evenementen over citizen science

Museum fur Naturkunde
-
Conferentie Conferentie Museum für Naturkunde

Op 14 en 15 oktober organiseert het Museum für Naturkunde uit Berlijn de conferentie 'A citizen science decade (2020-2030) in support to the Sustainable Development Goals'. Deze conferentie gaat online en in Berlijn door. Ontdek het programma en schrijf je in via https://www.cs-sdg-conference.berlin/en/.

Netwerkdag
Netwerkevenement - Scivil event Netwerkdag Citizen Science

Op maandag 16 november 2020 organiseert Scivil samen met Iedereen Wetenschapper (EOS), de Jonge Academie en FWO de tweede netwerkdag voor citizen science in Vlaanderen. De netwerkdag gaat deze keer door in het Paleis der Academieën in Brussel. Net als bij de vorige editie kan je je verwachten aan een reeks boeiende praatjes en sessies over verschillende aspecten van burgerwetenschap. Bovendien kan je diezelfde dag aansluiten bij 'Kom naar buiten', het wetenschapscommunicatie-inspiratie evenement van FWO en bij de uitreiking van Onderscheidingen Wetenschapscommunicatie, die dan ook in het Paleis der Academieën doorgaan.

Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over het programma.

Confluences Winter School
-
Workshop Winter School (Confluences)

Confluences organiseert van 3 tot 8 januari 2021 de themaweek 'Kennis cocreëren voor de maatschappij van morgen.' Meer info en inschrijven via de website van Confluences.

Citizen Science Zurich
-
Conferentie CitSci Helvetia 2021

Op 14 en 15 januari 2021 organiseert het Citizen Science Center Zurich 'CitSci Helvetia 2021', de eerste Zwitserse citizen-scienceconferentie. Abstracts indienen kan tot 31 juli. Meer info en inschrijven via hun website.

Citizen Science Association
-
Conferentie CSA CitSci2021

De Citizen Science Association (CSA) organiseert samen met Arizona State University's School for the Future of Innovation in Society (SFIS) van 25 tot 29 mei 2021 in Phoenix, Arizona 'CitSci2021', een internationale conferentie rond citizen science. Op de website van CSA verschijnt binnenkort meer info over het programma.

page-square2--black Created with Sketch.