- Scivil

minskyString.search.closeLabel
minskyString.search.triggerLabel
Menu Sluit menu

Vind een partner die je kan helpen met:

internationaal
educatie
Acht Wespen

Jonge kinderen zijn van nature nieuwsgierig, verwonderd, én open voor veel informatie. Maar hoe moeten ze die informatie ordenen zodat ze ook echt begrijpen wat ze leren? Acht Wespen doorloopt met de kinderen de juiste stappen om van een wetenschappelijke vraag of technische uitdaging tot een bevattelijk antwoord te komen.

Lees Meer
communicatie
middenveld
Beweging.net

Beweging.net streeft naar een kwaliteitsvol leven voor iedereen. Hiertoe zetten vrijwilligers, partnerorganisaties en geassocieerde partners in op een samenleving waarin iedereen kan participeren, waar solidariteit en rechtvaardigheid is en waar we evolueren naar een sociaal en ecologisch duurzaam samenlevingsmodel.

Lees Meer
internationaal
educatie
Brightlab

Brightlab is het STEM-onderwijslabo van RVO-Society. Brightlab stoomt jongeren klaar voor de uitdagingen van de 21ste eeuw met stimulerend, krachtig en innoverend STEM-onderwijs.

Lees Meer
communicatie
EOS Wetenschap vzw - Iedereen Wetenschapper

Iedereen Wetenschapper is een platform voor citizen science van Eos Wetenschap vzw. Het publiceert oproepen om deel te nemen aan projecten en achtergrondartikelen over burgerwetenschap.

Lees Meer
internationaal
educatie
onderzoek
Erasmushogeschool Brussel - Kenniscentrum tuin+

Het Kenniscentrum tuin+ is een praktijkgericht wetenschappelijk onderzoekscentrum, verbonden aan de opleiding Landschaps- en tuinarchitectuur van de Erasmushogeschool Brussel. De focus van het centrum ligt op innovatieve, duurzame manieren om tuinen en open ruimten te ontwerpen en te beheren.

Lees Meer
onderzoek
overheid
FelixArchief (Stadsarchief Antwerpen)

Het FelixArchief bouwt het geheugen van Antwerpen. Wij dienen ieders recht op informatie en geven inzicht in het verleden van onze stad en de stedelijke gemeenschap door de archieven duurzaam te beheren en beschikbaar te stellen.

Lees Meer
internationaal
communicatie
educatie
middenveld
onderzoek
Histories vzw

Histories reikt individuen, groepen en gemeenschappen met een passie en interesse voor genealogie, heemkunde, lokaal erfgoed en cultuur van alledag informatie, begeleiding en ondersteuning aan.

Lees Meer
internationaal
communicatie
educatie
onderzoek
Hogeschool Gent (HOGENT)

HOGENT wil excelleren in onderwijs, onderzoek, dienstverlening en beoefening van de kunsten. Via de competentie van haar medewerkers en afgestudeerden en de valorisatie van haar onderzoek wil de Hogeschool Gent een kritische, creatieve en open maatschappij bevorderen.

Lees Meer
internationaal
onderzoek
Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek (INBO)

Het INBO is het onafhankelijk onderzoeksinstituut van de Vlaamse overheid dat via toegepast onderzoek, data- en kennisontsluiting het biodiversiteitsbeleid en -beheer onderbouwt en evalueert. Het INBO wil hét aanspreekpunt zijn in Vlaanderen om het natuurbeleid en de uitvoering ervan evidence-based te ondersteunen.

Lees Meer
page-square2--black Created with Sketch.
Jouw organisatie toevoegen aan onze partnerdatabank? Word partner