Menu Sluit menu
< terug naar resultaten
Universiteit Antwerpen (UAntwerpen)

De Universiteit Antwerpen is een jonge, dynamische en toekomstgerichte universiteit. Ze integreert de troeven van haar historische wortels in haar ambitie positief bij te dragen aan de samenleving.
De Universiteit Antwerpen ontwikkelt, ontsluit en verspreidt wetenschappelijke kennis door onderzoek, onderwijs en dienstverlening in een geest van academische vrijheid en verantwoordelijkheid. 
De Universiteit Antwerpen stimuleert het maatschappelijk debat en hecht groot belang aan de wetenschappelijke en maatschappelijke dienstverlening van haar personeel en studenten.
De universiteit deelt haar wetenschappelijke kennis met de samenleving. De professoren en onderzoekers van de Universiteit Antwerpen zetten hun wetenschappelijke expertise in voor maatschappelijke vooruitgang en kennisverspreiding. Ze nemen deel aan het publieke debat, zetten zich in voor actieve en creatieve wetenschapscommunicatie, delen hun kennis door samenwerking en advies.

De Universiteit Antwerpen wil heel concreet bruggen slaan tussen de universiteit en de samenleving, van lokaal tot internationaal, en zet al vele jaren actief in op citizen science. Diverse onderzoeksgroepen en wetenschappers namen deel aan bekende en minder bekende citizen science projecten of werkten zelf succesvolle projecten uit. Voor advies en ondersteuning allerhande kunnen onze onderzoekers terecht bij het team wetenschapscommunicatie.

Meer informatie:

www.uantwerpen.be/citizen-science

tine.rams@uantwerpen.be 

 

page-square2--black Created with Sketch.

Projecten gerelateerd aan deze partner

Niet de partner gevonden die je zocht? Wij helpen je graag verder. Contacteer ons