Menu Sluit menu
< terug naar resultaten
Technopolis

Technopolis wil de toegangspoort zijn tot wetenschap en technologie, een plek waar we de kinderen en jongeren kunnen aansteken, wakker maken, en waar we dat vlammetje kunnen aanwakkeren en een zaadje kunnen planten. ‘In Technopolis ervaar je leven en je toekomst door de lens van wetenschap en technologie.’ Alles wat Technopolis aanbiedt, zowel in als buiten Technopolis, ademt wetenschap en technologie. Wil de bezoeker plezier maken zonder meer, dan biedt Technopolis dat aan. Beloofd! 

Wil de bezoeker daarnaast ook “inzoomen” op de wetenschap en technologie achter alles en wil hij/zij ervaren hoe wetenschap en technologie hun dagdagelijkse leven en hun toekomst bepaalt, en daar meer over weten? Dan staat Technopolis klaar om hen de weg te tonen. Technopolis geeft hen de lens en zíj beslissen hoe scherp ze willen in- of uitzoomen. 

‘Iedereen fascineren met wetenschap en technologie’. 

Technopolis wil vooral communiceren over citizen science en zo het brede publiek aanzetten om mee te werken aan wetenschappelijk onderzoek, ze laten inzien dat iedereen kan bijdragen en dat wetenschap en technologie niet voor de happy few is. 

Meer informatie:

nele.van.der.elst@technopolis.be

www.technopolis.be

page-square2--black Created with Sketch.
Niet de partner gevonden die je zocht? Wij helpen je graag verder. Contacteer ons