Menu Sluit menu
< terug naar nieuwsoverzicht

Scivil wordt vijf jaar!

Op 30 januari 2019 lanceerden we Scivil, een gloednieuw kenniscentrum voor citizen science in Vlaanderen. Nu, vijf jaar later, blikken we dankbaar terug op het afgelegde traject.

Dankbaar, omdat we mooie dingen hebben mogen verwezenlijken die we voordien niet voor mogelijk achtten. In de korte slideshow onderaan dit bericht lichten we enkele verwezenlijkingen uit waar we met trots op terugkijken.

Dankbaar ook, omdat we dat alles mochten doen samen met bijzonder boeiende partners. Zoals RVO Society, het Departement EWI en imec die Scivil de ruimte en het vertrouwen gaven om een eigen weg uit te stippelen. Op die eigen weg kwamen we partners tegen als het Kenniscentrum Data en Maatschappij, waarmee we samen het inspirerende amai!-project uit de grond stampten.

En dankbaar dat we zo het bruisende citizenscience-landschap van Vlaanderen mee konden versterken en uitdragen. En dat gaan we natuurlijk blijven doen. ‘Bruggen bouwen voor een betere citizen science’, dat is ons motto en daar werken we samen met jullie graag verder aan.

Daarom nodigen we jullie allen van harte uit op de activiteiten in ons feestjaar. 

Tot snel!
Het Scivil-team (Annelies, Charlotte, Isaak, Jef, Karen, Sanne en Sven)

Scivil team
page-square2--black Created with Sketch.