- Scivil

minskyString.search.closeLabel
minskyString.search.triggerLabel
Menu Sluit menu

Vind een partner die je kan helpen met:

internationaal
educatie
onderzoek
Erasmushogeschool Brussel - Kenniscentrum tuin+

Het Kenniscentrum tuin+ is een praktijkgericht wetenschappelijk onderzoekscentrum, verbonden aan de opleiding Landschaps- en tuinarchitectuur van de Erasmushogeschool Brussel. De focus van het centrum ligt op innovatieve, duurzame manieren om tuinen en open ruimten te ontwerpen en te beheren.

Lees Meer
onderzoek
overheid
FelixArchief (Stadsarchief Antwerpen)

Het FelixArchief bouwt het geheugen van Antwerpen. Wij dienen ieders recht op informatie en geven inzicht in het verleden van onze stad en de stedelijke gemeenschap door de archieven duurzaam te beheren en beschikbaar te stellen.

Lees Meer
internationaal
communicatie
educatie
middenveld
onderzoek
Histories vzw

Histories reikt individuen, groepen en gemeenschappen met een passie en interesse voor genealogie, heemkunde, lokaal erfgoed en cultuur van alledag informatie, begeleiding en ondersteuning aan.

Lees Meer
internationaal
communicatie
educatie
onderzoek
Hogeschool Gent (HOGENT)

HOGENT wil excelleren in onderwijs, onderzoek, dienstverlening en beoefening van de kunsten. Via de competentie van haar medewerkers en afgestudeerden en de valorisatie van haar onderzoek wil de Hogeschool Gent een kritische, creatieve en open maatschappij bevorderen.

Lees Meer
internationaal
onderzoek
Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek (INBO)

Het INBO is het onafhankelijk onderzoeksinstituut van de Vlaamse overheid dat via toegepast onderzoek, data- en kennisontsluiting het biodiversiteitsbeleid en -beheer onderbouwt en evalueert. Het INBO wil hét aanspreekpunt zijn in Vlaanderen om het natuurbeleid en de uitvoering ervan evidence-based te ondersteunen.

Lees Meer
internationaal
communicatie
onderzoek
Koninklijk Meteorologisch Instituut van België (KMI)

Het Koninklijk Meteorologisch Instituut (KMI) is een federaal wetenschappelijk instituut dat meteorologische diensten aanbiedt en onderzoek verricht rond weer en klimaat. Het KMI levert betrouwbare diensten gebaseerd op onderzoek, innovatie en continuïteit.

Lees Meer
onderzoek
KU Leuven - Laboratorium van socioecologie en sociale evolutie

Sociaal gedrag is overal en ligt aan de grond van de evolutie van cellen, organismen en dieren. Het KU Leuven laboratorium van socioecologie en sociale evolutie wil de factoren leren kennen die complex en sociaal gedrag aandrijven.

Lees Meer
middenveld
onderzoek
Natuurpunt Studie

Natuurpunt Studie is het werkingsveld van Natuurpunt dat natuurstudie (i.e. het onderzoek naar soorten, hun ecologie en habitats) stimuleert binnen alle geledingen van de vereniging (afdelingen, beheerteams, werkgroepen…), maar ook daarbuiten, in Vlaamse en internationale context.

Lees Meer
internationaal
educatie
onderzoek
Palaeontologica Belgica

‘Palaeontologica Belgica’ vzw. is een wetenschappelijke onderzoeksorganisatie die zich actief inzet voor de promotie, ondersteuning, popularisatie en bescherming van de Belgische paleontologie in zijn ruimste zin. 

Lees Meer
page-square2--black Created with Sketch.
Jouw organisatie toevoegen aan onze partnerdatabank? Word partner